Завршено снимање “Хероја Халијарда” у Прањанима 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Завршено снимање “Хероја Халијарда” у Прањанима
Trenutno na sajtu: 332       |       Podeli:
20.07.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Након скоро два месеца снимања филма Хероји Халијарда и серије Ваздушни мост у прањанском крају, јуче је у

Дружетићима пала последња клапа. Ово значајно кинематографско дело остварује се у извршној продукцији Цонтраст Студиос, у сарадњи са Телекомом Србија и Радио-телевизијом Србије, уз подршку Филмског центра Србије и Владе АП Војводина. Пријатељи пројекта су „Дунав осигурање“ и „Банка Поштанска штедионица“, а статус Домаћина пројекта има општина Горњи Милановац, са чије територије је велики број статиста дао свој допринос у овом филмском остварењу.

Хероји Халијарда” су један од најкомплекснијих и продукционо најзахтевнијих филмско-телевизијских пројеката који се тренутно снимају у Србији. Реализација овог значајног кинематографског дела не би била могућа без подршке државних институција. Током свих ових месеци које смо провели у западној Србији, снимајући кључне сцене ове велике историјске приче на Равној гори, Сувобору, у селима Прањани, Леушићи, Брајићи, Дружетићи, у којима се пре скоро осам деценија уистину одиграла ова ратна драма, од великог значаја је сарадња коју смо остварили са општином Горњи Милановац, која заслужено носи статус Домаћина пројекта. Захваљујући разумевању и ангажовању представника општине, као и дивних, срдачних људи целог овог краја, ми данас можемо рећи да смо задовољни јер смо успешно завршили снимање „Хероја Халијарда“ – изјавили су из продукције Цонтраст Студиос.

Премијера филма планирана је за јесен 2023. године, а након тога ће, на програмима Радио телевизије Србије и СУПЕРСТАР канала Телекома Србија, бити приказана и ТВ серија „Ваздушни мост“ од шест епизода.

 

 

 

ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.135.178 посета
Тренутно на сајту: 331 посетилац(a)